Περί

Σεβαστοί Πατέρες και  Αγαπητοί Αδελφοί- Αγαπητές Αδελφές,

το παρόν ιστολόγιο είναι μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν στοιχεία από Ορθόδοξες Πηγές, για τον Άγιο Αυγουστίνο τον Επίσκοπο Ιππώνος  και την μητέρα αυτού Αγία Μόνικα.

Το παρόν λοιπόν ιστολόγιο θα λειτουργεί και θα ανανεώνεται, με προσθήκη υλικού, με την κύρια λειτουργία της χρήσης των καρτελών για την ανεύρεση θεμάτων ενδιαφέροντος, και όχι συνεχών αναρτήσεων στην πρώτη – κεντρική σελίδα.

Στην κεντρική – αρχική μας σελίδα μπορούν να αναγνωστούν, οι εισαγωγές-πρόλογοι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτου, για τα βιβλία, Η Αγιότης του Ιερού Αυγουστίνου (βιβλίο υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Λαυρεντίου Γρατσία, εκδοθέν υπό της Ιεράς Γυναικίας Κοινοβιακής Μονής Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης) και, το Κεκραγάριον (βιβλίο μεταφρασθέν υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νικηφόρου Μανάδη, εκδοθέν υπό της Ιεράς Μονής Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αρδάσσης – Κρυόβρυσης), εισαγωγές που θα λειτουγήσουν αναγνωριστικά προς το Πρόσωπο του Αγίου Αυγουστίνου μα και προς το μεγάλο του έργο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s